Er du en vandringsfugl...

På Langeland finder du nogle rigtig fine vandre oplevelser i naturen, både hel- og halvdags ture, langs strand og mark eller gennem skoven.

F.eks. turen fra Lohals i nord, ned ad Langelands vestkyst til Helletofte strand, tværs over øen gennem Åsø skov, til det enestående gamle Tranekær, ad smukke bakkede småveje ud gennem Bukkeskoven til østkysten, hvor turen fortsætter sydover langs stranden.

Eller måske er du til kortere ture på et par timer eller tre, som Øhavsstien Lohals-Dageløkke eller fra Æblegaarden ned ad Nedregårds Alle, gennem Karskov ud til stranden og tilbage ad Tressebøllevej, som er indbegrebet af Morten Kork idyl og romantik. Det kunne være her du mødte Poul Richard.

Æblegaarden i Fæbæk vil under alle omstændigheder være et fint udgangspunkt for dags vandringer eller blot en tur ud i det blå, for at trave lidt.

Variationen af ture på nordlangeland er mangfoldig og det er kun fantasi og bentøj der sætter grænser for kombinationen af de enkelte ruter.

Til de lange ture har vi i begrænset omfang mulighed for, at transportere jer til et udgangspunkt, hvorefter I så går tilbage til Æblegaarden.


Links til tur foreslag

Links til andre steder på nettet

 

VLs adresse